Unge & lovende

21
Oct

Et fast innslag på Kulturfest er torsdagskvelden med presentasjon av Unge & lovende artister. I år er vi glad for å kunne presentere et samarbeid med musikklinjen på Langhaugen skole. Dette er en fin anledning for musikklinjens elever til å vise sine ferdigheter og få mer fokus på hva de holder på med.

Følgende musikere vil være med denne kvelden: Mathias, gitar; Edvard, gitar, vokal; Jørgen, piano, synth; Ask Viste, bass; Emmanuel Matos, trommer; Christine Grünert, sang, synth; Leon Vignal, sang; Linnea S. Hellesøy, sang; David Wallevik, gitar; Ole Skonnerg, piano, synth; Hannah Moira, hardingfele; Kristian Herland, gitar; Nicolas Tveit, gitar; Moeidur Loftsdottir, trompet; Mie Berg-Hauge, sang; Nora-Marie, sang.

Alle elevene vi får høre har fokus på rytmiske tradisjoner som pop, blues, rock og jazz, og mange av dem går dypt inn i store fagområder som improvisasjon og låtskriving. Ved kveldens konsert vil vi få høre musikk som i stor grad er preget av utøvernes egne tolkninger, og flere stiller også med musikk der de har skrevet både tekster og musikk selv. Vi håper du kan lene deg tilbake og høre fin musikk fremført av ungdommer som bruker mesteparten av sin tid på å komme dypere inn i det som musikken har å tilføre både til utøvere og de som lytter.

Kirkerom
21/10/2021
19:00
Billetter
No items found.